Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Değişen Dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını, iş ve hizmet alanlarının gereksinimini karşılayacak biçimde yetiştirmek.

Başarılar: Beykoz futbol birinciliği,Tırmanış istanbul ikinciliği,bireyselde birincilik.

Saatler: 09.10-15.45
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda spor salonu vardır.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK HAREZMİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e twinnig
Kontenjan Bilgileri: 200
Diğer Hususlar: Okulumuzda müzik sınıfı vardır. Bilgisayar sınıfı yoktur.Akıllı tahta yoktur.Görsel sanatlar uygulama sınıfı yoktur. Teknoloji tasarım uygulama sınıfı vardır.Sınıflar genel itibariyle 4 yada 5 şubeden oluşmaktadır.

WEB - https://beykozataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çubuklu Mahallesi Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Caddesi No 32/1 Beykoz / İstanbul

Yerleşim Yeri - Okulumuz çubuklu mevkindedir.

Ulaşım İETT - Üsküdar - Şenevler (15ŞN)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km.